Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@15:05:28 GMT

تشخیص کروناازسرماخوردگی و آنفولانزا

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۹۹۷۹

ویروس کرونا دارای علائمی مشابه سرماخوردگی و آنفولانزا می باشد اما تفاوت هایی دارند که با دانستن آن ها می توانید این سه بیماری را از یکدیگر تشخیص دهید. ناطقان: چگونه باید تفاوت بین آبریزش بینی ، سرفه ، گلو درد و تب را از هم تشخیص داد؟ چگونه نوع بیماری را تشخیص دهیم؟ البته که تشخیص این سه بیماری از یکدیگر بسیار سخت است و نمی توان گفت که عفونت باکتریایی است یا ویروسی؟

در وهله اول می توان گفت که علائم مربوط به کرونا ویروس که به کووید 19 معروف است، شبیه به چیزی است که آن را به عنوان سرماخوردگی رایج و آنفولانزا می شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علائم ویروس کرونا

در مطلب بیماری کرونا در بخش سلامت  کامل گفتیم که علائم رایج ویروس کرونا شامل موارد زیر می باشد :

    تب
    سرفه های خشک
    تنگی نفس
    درد عضلانی
    خستگی

تب
علائم کرونا ویروس با شیوع کمتر:

    سردرد
    اسهال
    خلط خونی
    مخاط زیاد بینی

علائم غیر معمول کرونا ویروس:

    آبریزش بینی
    گلودرد

علائم کرونا در قسمت فوقانی دستگاه تنفسی اتفاق می افتد و عفونت ها معمولاً قسمت فوقانی را درگیر می کنند و بنابراین کسانی که به دو نشانه آبریزش بینی و عطسه مبتلا هستند، احتمالاً به سرماخوردگی و آنفولانزا نیز مبتلا می باشند.

از آنجایی که کرونا ویروس جدید، عموماً روی قسمت پایین دستگاه تنفسی تاثیر گذار است، پس بیشتر عفونت های مربوط به آن همراه با سرفه خشک، تنگی نفس و ذات الریه می باشد اما معمولاً گلودرد را به همراه نخواهد داشت.

بسیاری از افرادی که به ویروس کرونا جدید مبتلا شده اند ، در وهله اول هیچ علائمی را از خود نشان نمی دهند. طبق تحقیقات انجام شده در مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری ها در کشور آلمان، این ویروس جدید دارای دوره کمون یا نهفته به مدت 14 روز می باشد.

اگر نمی دانید که دقیقاً به چه بیماری مبتلا هستید و در مورد آن نگران می باشید، حتما باید به پزشک مراجعه کنید . یک متخصص می تواند نمونه ای از مخاط شما را تجزیه تحلیل کند و تعیین کند که ویروس تنفسی شما از چه نوعی است و در نهایت نتیجه قطعی را به شما گزارش خواهد داد.

مقایسه ی علائم کرونا با علائم آنفولانزا و سرماخوردگی

برای اینکه بهتر بتوانید این سه بیماری را از یکدیگر تشخیص دهید، علائمی را به طور تفکیک شده به شما معرفی می کنیم.
کرونا ویروس :

در ویروس کرونا علائمی هستند که بیش از بقیه شایع می باشند که در این قسمت به آن ها اشاره خواهیم کرد:

    تب معمولاً زیر 40 درجه سانتیگراد
    سرفه خشک
    احساس خستگی با شدت متوسط
    احساس ناراحتی در قفسه سینه با شدت بالا
    بی اشتهایی در حالت خفیف
    گرفتگی بینی با رواج کمتر نسبت به موارد بالا

علائم مربوط به کرونا به صورت تدریجی در فرد به وجود می آیند.
علائم زیر نیز در ابتلا به آنفولانزا بیش از بقیه رواج دارد:

    تب بالای 40 درجه سانتیگراد
    لرز شدید
    سردرد
    سرفه
    گلودرد
    درد عضلانی
    احساس خستگی شدید
    احساس ناراحتی در قفسه سینه با شدت متوسط
    بی اشتهایی

علائم مربوط به ویروس آنفولانزا به صورت ناگهانی در فرد بروز پیدا می کنند.


علائم زیر در ابتلا به سرماخوردگی بیش از بقیه رواج دارد:

    گلو درد
    آبریزش بینی
    گرفتگی بینی
    عطسه
    بی اشتهایی

علائم مربوط به سرماخوردگی معمولاً به صورت تدریجی بروز پیدا می کنند.
موارد زیر در افراد مبتلا به کرونا ویروس بسیار نادر است و معمولاً جزء علائم ابتلا به کرونا محسوب نمی گردد:

    لرز
    سر درد
    گلو درد
    درد عضلانی
    آبریزش بینی
    عطسه
    دل درد
    حالت تهوع
    استفراغ
    اسهال
برچسب ها: کرونا ، سرماخوردگی ، ناطقان ، آنفولانزا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرونا سرماخوردگی ناطقان آنفولانزا علائم مربوط آبریزش بینی ویروس کرونا کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۹۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

دلیل مشکل ریزش مو فقط به افزایش سن محدود نیست، بلکه عوامل مختلفی مانند ژنتیک، هورمون‌ها، دارو‌های مصرفی و انتخاب‌های سبک زندگی می‌توانند در به‌وجود آمدن آن نقش داشته باشند. بیماری‌های خودایمنی هم یکی از دلایل ابتلا به ریزش مو هستند که معمولا کمتر کسی به آن‌ها توجه می‌کند. 

در ادامه با مهم‌ترین و مشهورترین بیماری‌های خودایمنی که با ریزش مو در ارتباط هستند، آشنا خواهیم شد. 

آلوپسی آره‌آتا 

آلوپسی آره‌آتا شایع‌ترین بیماری خودایمنی مرتبط با ریزش مو‌ها است که حدود ۱۴۷ میلیون نفر در سراسر جهان با آن درگیر هستند. این بیماری خودایمنی به‌واسطه ریزش موی تکه‌تکه مشخص می‌شود که می‌تواند به ریزش موی کامل در سطح پوست سر یا حتی در موارد شدید به ریزش مو در سرتاسر بدن منتهی شود. 

متاسفانه هیچ درمان تاییدشده‌ای برای مقابله با آلوپسی آره‌آتا وجود ندارد، اما تزریق کورتیکواستروئید به پوست سر یا پوست بدن تحت نظر پزشک متخصص می‌تواند به مقابله با آن کمک کند. 

لوپوس 
 
لوپوس می‌تواند سیستم‌ها و اندام‌های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و طیف گسترده‌ای از علائم مانند خستگی، سردرد، درد مفصلی، کم‌خونی، لخته شدن غیرطبیعی خون و ریزش مو را به‌وجود بیاورد. 

ریزش مو زمانی اتفاق می‌افتد که آنتی‌بادی‌های شکل‌گرفته توسط بدن به فولیکول‌های مو نفوذ می‌کنند و باعث می‌شوند که ساقه مو‌ها توسط بدن پس زده شوند و سپس بریزند. در طول دوره‌های بهبودی معمولا مو‌ها دوباره رشد می‌کنند، اما ایجاد هر نوع آسیب اساسی در فولیکول‌ها باعث ریزش موی دائمی خواهد شد. 

بیماری هاشیموتو 

هاشیموتو که علت اصلی ابتلا به کم‌کاری تیروئید است، باعث شکل‌گیری التهاب در غده تیروئید می‌شود و درنتیجه عملکرد آن را مختل می‌کند. این اختلال باعث نازک شدن مو‌ها یا ریزش زیاد آن‌ها می‌گردد، تا حدی که معمولا بیمار هنگام حمام کردن می‌تواند ریزش حجم زیادی از مو‌ها را مشاهده کند. 

تغییر در بافت مو‌ها (خشکی، زبری یا گره‌خوردگی آنها) نیز از دیگر علائم بیماری هاشیموتو است. این ریزش مو تا زمانی که سطح تیروئید با کمک دارو‌ها یا روش‌های درمانی دیگر به محدوده عادی نرسد، ادامه خواهد داشت. 

پسوریازیس‌

پسوریازیس هم یکی از بیماری‌های خودایمنی است که اغلب علائم واضحی را در ناحیه آرنج‌ها، زانو‌ها و بند انگشت‌ها نمایان می‌کند، اما می‌تواند علائمی هم برای پوست سر داشته باشد. علائم پسوریازیس در پوست سر می‌توانند شدید باشند و باعث پوسته‌ریزی، قرمزی و گاهی هم احساس خارش پوست سر شوند. 

پسوریازیس معمولا باعث ریزش موی شدید نخواهد شد، اما می‌تواند قطر مو‌ها را تغییر دهد و باعث شکنندگی شدید مو‌ها شود. 

بیماری کرون و بیماری التهابی روده 

افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی در معرض خطر ابتلا به بیماری کرون (نوعی مشکل التهابی در روده‌ها) قرار دارند، درحالی که همین اتفاق می‌تواند باعث ریزش مو‌ها شود. 

درمان مناسب برای بیماری کرون معمولا شامل مصرف دارو، جراحی و کنترل‌های تغذیه‌ای برای کنترل التهاب، اصلاح کمبود‌های تغذیه‌ای و کاهش علائم می‌شود. دارو‌های مناسب برای این بیماری معمولا التهاب را کاهش می‌دهند و تمرکز زیادی بر اصلاح‌های تغذیه‌ای دارند، درحالی که لیزردرمانی، دارو‌های تجویزی و PRP هم در مواردی ضروری هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند